Få sikkerhed for fosterets sundhed med en tidlig scanning

advertorial

Er du gravid, og ønsker du vished for fostrerets sundhed? Så bør du overveje en tidlig scanning.

Hvad kan jeg vinde ved en tidlig scanning af mit foster?

Der er mange fordele forbundet med at lade sit foster scanne tidligt ved hjælp af ultralyd. Du vil for eksempel kunne se om fosteret udvikler sig normalt, og om det er placeret hensigtsmæssigt i livmoderen.

Ultralydklinikken for Gravide tilbyder tidlig scanning – det vil sige fra femte uge – af fostre med det formål at afdække eventuelle komplikationer i de tidlige graviditets stadier.

image

Med tidlig scanning kan man for eksempel hurtigt konstatere om graviditeten ligger i livmoderen eller uden for denne. Dette er en stor fordel når man ønsker at undgå smertefulde forløb forbundet med ektopisk graviditet.

Fra sjette uge kan man på en ultralyd scanning se fosterets hjerte slå – og man kan ved samme lejlighed tælle antallet af fostre. Den tidlige scanning foregår altid vaginalt, da man ikke vil kunne opnå samme resultater med en eksterne scanning (det vil sige oven på maveskindet).

Få en tidlig scanning af dit foster – for tryghedens skyld

Hos Ultralydklinikken for Gravide er du og dit foster i trygge og professionelle hænder når du ønsker at få foretaget en ultralyd scanning – også tidligt i graviditeten. En tidlig scanning hos Ultralydklinikken for Gravide forløber altid uden komplikationer eller risiko for fosteret.

Når du vælger Ultralydklinikken for Gravide som din ultralyd klinik kan du være sikker på at du bliver behandlet af dygtige og erfarne personaler med stor ekspertise inden for ultralyds scanning. Og hvis der skulle fremgå komplikationer af din ultralyd scanning hos Ultralydklinikken for Gravide vil du kunne blive henvist direkte til et hospital i tilfælde af at yderligere behandling er påkrævet.

Du kan læse mere om tidlig scanning af foster hos Ultralydklinikken for Gravide på klinikkens hjemmeside ultralydklinikken.dk