Lad din tandlæge i Hjørring hjælpe med bisserne

advertorial

Ønsker du at bevare dine tænder flotte og sunde igennem mange år? Så er det en god idé at passe dine tandlæge besøg.

De fleste af os er fra barnsben vokset op med gratis skoletandlæge som fra en gang i midten af forrige århundrede blev obligatorisk i alle danske kommuner. Efter det fyldte attende år er tandpleje ikke længere gratis. Og det er her de fleste falder fra igen.

Pas dine tandlægebesøg og behold dit smukke smil

Det er rigtig ærgerligt at så mange danskere springer tandlæge besøget over år efter år. Et eller to årlige tandlæge besøg kan nemlig øge dine chancer for at bevare et sundt og intakt tandsæt hele livet igennem.

image

Når du sætter dig til rette i tandlæge stolen og gaber op giver du nemlig tandlægen mulighed for at identificere eventuelle tilløb til alvorlige tandlidelser og dårligdomme i tænder og tandkød. Samtidig vil du med en grundig tandrensning kunne forhindre opbygning af plak og tandsten som giver anledning til bakterievækst, og dermed forebygge tandkødsbetændelse, parodontose, karies (huller i tænderne) og andre smertefulde lidelser.

På den måde kan du spare dig selv for dyre og tidskrævende behandlinger som skal til for at udbedre de skader der sker når en sådan lidelse får lov at udvikle sig. Og du vil kunne forlade klinikken med et strålende smil og frisk ånde.

Hvilken tandlæge i Hjørring skal jeg vælge?

Det er altid smart at vælge en tandlægeklinik som ligger tæt på din bopæl eller på din arbejdsplads. Så sparer du nemlig tid på transport – og din tandlæge vil altid være inden for rækkevidde i tilfælde af akut opståede nødstilfælde.

Er du bosiddende i Hjørring i Vendsyssel kan du altid tage kontakt til din lokale tandlægeklinik Tandlægerne Brinck Seidelins Gade. Du kan læse mere om Tandlægerne Brinck Seidelins Gade, og bestille tid på tandbrinck.dk.