Giv dit udseende et boost hos Inviocare – din skønhedsklinik i København

Er dit ansigt begyndt at hænge, som årene er gået, eller slås du med enten uønsket hårvækst eller uskønne fedtdepoter rundt omkring på kroppen? Så kan du med fordel søge hjælp på en lokal skønhedsklinik.

Hvordan kan en skønhedsklinik hjælpe mig?

Måske forbinder du mest af alt kosmetiske procedurer med større operationer så som brystforstørrende operationer og kirurgiske ansigtsløft. Men det er slet ikke sikkert du har har brug for så omfattende og invasivt et indgreb. Mange mindre procedurer kan udføres i ambulant regi, helt uden brug af bedøvelse, skalpeller eller sutur – og med rigtig flotte resultater.

Botox – det populære våben mod rynker

Generes du af rynker i panden, eller måske af den berømte bekymrings rynke mellem øjenbrynene som får dig til at fremstå ældre eller strengere end du er? Så er Botox injektioner vejen frem. Botox lammer de muskler hvis spændinger forårsager de uklædelige rynker. Der skal som regel ikke de store mængder til – og resultatet ses typisk efter blot et par uger.

Filler – når dit ansigt mangler volumen

Foruden Botox er filler et virksomt middel når det handler om at bekæmpe diverse tegn på aldring i huden. Fillers kan give dit ansigt volumen på de steder hvor det ikke længere står helt skarpt, for eksempel omkring kindben, kæbe og hage. Og så kan dy få flotte fyldige læber ved hjælp af filler.

Permanent hårfjerning med laser

Hos Inviocare, som er blandt de mest kendte skønhedsklinikker i København, kan du også få fjernet uønsket hårvækst på kroppen eller i ansigtet ved hjælp af laser. Med permanent hårfjerning slipper du for voks, lady shaver, epilator og pincet. Og resultatet er varigt så det holder resten af dit liv.

Hos Inviocare kan du desuden få foretaget fedtfrysning og andre forskønnende procedurer. Du kan se dem alle på Inviocare.com.