Salg af dødsbo til din marskandiser

Står du som ansvarlig for et dødsbo efter at en kær slægtning er gået bort – og har du svært ved at overskue hvorledes du skal skaffe dig af med de effekter, som befinder sig i den afdødes sidste bolig? Så kan du overveje at lave en aftale med en marskandiser omkring opkøb af dødsbo.

Hvordan foregår opkøb af dødsbo?

Når du laver en aftale med en marskandiser omkring helt eller delvist opkøb af dødsbo, vil din marskandiser først og fremmest sørge for, at I er i øjenhøjde. Er det kun dele af dødsboet, du ønsker opkøbt, vil marskandiseren sammen med dig minutiøst gennemgå alle effekter og sørge for at få disse mærket op tilsvarende dine ønsker.

Dernæst vil der blive udfærdiget en dødsbo kontrakt, i hvilken prisen for dødsboet samtidig er specificeret. Så snart I begge har underskrevet kontrakten, vil marskandiseren sørge for at overføre det aftale beløb til dig – og ellers påbegynde den proces, som kaldes rydning af dødsbo.

Under udførelse af dette arbejde sørger marskandiseren for at udvise det størst mulige hensyn, og selvfølgelig behandle såvel dig og øvrige pårørende til den afdøde samt den afdødes jordiske gods med den alleryderste respekt og diskretion. Alle effekter, som ikke skal sælges ved auktion eller gennem marskandiserens egen butik, vil blive bortskaffet på behørig vis efter dit ønske, hvad end det drejer sig om donationer til velgørende formål eller aflevering på genbrugs pladsen.

En dygtig og professionel marskandiser vil selvfølgelig også sørge for, at boligen er rengjort efter rydning af dødsboet.

Hvem vil købe et dødsbo i København?

Marskandiseren i Store Kongensgade har igennem mange år opkøbt dødsbo i hele københavns området. Hos Marskandiseren i Store Kongensgade er du garanteret en fair og professionel behandling samt en god pris for dødsbo.

Du kan læse mere om opkøb af dødsbo på dødsbo-rydning.dk