Prøv at tage dit jagtudstyr med på nye jagtmarker

Det er gået hen og blevet lidt trivielt at jage for dig, og du kan ikke rigtig finde ud af hvorfor, for det er stadig din hovedinteresse, kan du mærke, og du er med til at holde bestanden af dyr nede, så andre dyr kan komme frem i naturen; og tilskadekomne dyr kan du også aflive, så de ikke lider unødig skade.

Så det er både en interesse, som du er stolt over, og der er også brug for dig, hvor du møder tak fra både det offentlige og private.

Men det er begyndt at blive en tristesse alligevel, hvor det er mere pligt en fornøjelse.

Hvordan kan du vende det om, så det atter bliver spændende for dig at gå på jagt med dit jagtudstyr?

Faktisk kan det komme an på sådan noget simpelt, at du begynder at jage nye steder.

Tag på jagt, hvor du ikke plejer med jagtudstyret

Du er måske allerede begyndt at jagte på andre sæsoner, hvor der er andre ting at jage, og omgivelserne ser anderledes ud, fordrer andet jagtudstyr og giver et lille spif til den sædvanlige jagt.

Men det er efterhånden ikke nok; der skal mere til.

Du bliver nemlig inviteret ud på de samme jagter, og selvom selskabet er hyggeligt, og I har det sjovt, så er det altid det samme bytte de samme steder, som du kommer hjem med.

Du begynder at bilde dig ind, at du telepatisk er i kontakt med dyrene, for du ved næsten med sikkerhed, hvor de gemmer sig.

Så det er på tide at pakke jagtudstyret sammen og begive sig ud på nye terræner.

Dette kan både være i det område, hvor du bor, hvor du tager et nyt sted hen, eller du tager et helt andet sted hen i Danmark – eller hvad med at tage et besøg til udlandet og jage noget helt nyt?