Er plastikkirurgi / skønhedsoperationer noget for mig?

Måske synes du at plastikkirurgi og skønhedsoperationer er noget som kun yderst forfængelige mennesker benytter. Det kan være at du, selv om du måske er utilfreds med dele af din fysiske fremtoning, føler at det er en tåbelig ting at bruge penge på. Det er klart at du ikke skal få foretaget kosmetisk kirurgi hvis du ikke føler for det. Men det er ikke det samme som at plastikkirurgi og skønhedsoperationer er penge ud af vinduet.

Hjælp til kvinder med tunge eller hængende bryster

Du kan for eksempel opleve såvel svære kosmetiske som invaliderende gener af at være udstyret med en stor barm, eller med bryster som hænger. Dette er blot en af mange lidelser som sagtens kan fikses ved hjælp af en brystoperation hos en plastik kirurg.

Når du vælger at få løftet eller reduceret en tung eller hængende barm har det meget lidt med forfængelighed og alt med livskvalitet at gøre. En tung barm kan forhindre dig i at deltage i aktiviteter som du ellers plejede at sætte pris på. Og alle med store bryster ved hvor forfærdelig en lang varm sommer kan være.

Genfind smilet med et ansigtsløft

Et ansigtsløft behøver ikke at ødelægge din mimik eller få dig til at se kunstig ud. Mange mennesker kan have utroligt stor glæde af at få løftet panden, underansigtet eller mundvigene, eller få strammet huden op med skarpere definerede træk til følge.

Et ansigtsløft behøver ikke at være en lang og invasiv kirurgisk procedure, men kan udføres på udvalgte områder, for eksempel øjen omgivelserne, kæben, halsen eller kindbenene. Og faktisk er det ikke altid nødvendigt at skulle under kniven for at få løftet sine træk mærkbart. Dette kan gøres ved hjælp af injektioner med såkaldte fillers, som får dig til at fremstå friskere og mere ungdommelig – helt uden kniv og bedøvelse!

Læs mere om plastikkirurgi og skønhedsoperationer hos AGATA Privathospital på agata-privathospital.dk