Robotplæneklipperen bliver en ven for livet

Har du en stor have, kører du hurtigt død i at slå græsset, og så springer du måske over en gang eller to – og vupti, så er det blevet langt og umedgørligt. Kan du nikke genkendende til billedet, så bør du overveje en robotplæneklipper.

Der er ikke noget som en flot og velplejet græsplæne, der stråler i al sin enkelthed. Til gengæld er der heller ikke noget værre end en græsplæne, der har vokset sig alt for høj, og hvor ukrudtet skyder op på må og få.

Vil du have det første og undgå det sidste, bør du overveje en robotplæneklipper.

Der følger en lang række fordele med den automatiske plæneklipper, som du hurtigt vil begynde at sætte pris på. Faktisk så stor pris at du vil komme til at kalde din nye maskine for en ven for livet.

Fordelene er blandt andet:

– Du sparer tid på græsslåning

– Du får slået græs også i regnvejr

– Du får en græsplæne uden mos og ukrudt

– Du kan slå græs på ydertidspunkter, da robotten ikke larmer

– Robotplæneklipperen forurener ikke

– Du slipper for at tricke din allergi ved at slå græs

Der er helt sikkert endnu flere fordele, og dem lærer du at kende hen ad vejen.

Hvad koster en robotplæneklipper?

Det helt store spørgsmål er naturligvis, hvad det koster at investere i en robotplæneklipper. Det er naturligvis ikke helt billigt – heller ikke på den lange bane – så du skal overveje, om det er fordelene værd.

Typisk koster det et sted mellem 8000-10.000 kr. at købe en robotplæneklipper, og herefter skal du muligvis bruge et par tusinde ekstra på montering, hvis du ikke vil stå med det hårde arbejde selv. Derudover skal der jævnligt skiftes kliner og batteri i ny og næ.

Til gengæld får du som sagt en ven for livet, og du slipper for selv at slå græsset.