Forskellige typer af lakeringer

Der findes mange typer af lakeringer i dag. Her kan du finde lige nøjagtig den type behandling, som du er på jagt efter til større industrier, bygninger eller noget helt tredje. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme omkring tre forskellige typer af lakering og overfladebehandlinger. 

Sandblæsning 

Sandblæsning er en type af overfladebehandling, som går ind og afrenser stål og metal. Det kan også fjerne gammel maling, så du får din bygning eller konstruktion til at se helt ny ud igen. Sandblæsning benyttes specielt til større stålkonstruktioner i dag. Det kan være alt fra gylletanke, skibe, flyvere til containere. Med sandlakering sikrer du en bedre holdbarhed af dine stålkonstruktioner. 

Du kan også få sandblæst dit hus, så dit hus kan få en flot yderside. Dit hus står nemlig imod alt vind og vejr, så derfor kan husets overflade godt famle med tiden. Det kan du heldigvis få rettet op på med sandblæsning. 

Pulverlakering

Den næste type af lakering, hedder pulverlakering. Her bruges der pulver til at fjerne gamle metaller, såsom aluminium eller stål. Pulverlakering giver en mere ensartet udseende, som kan give et rigtig flot resultat. Du kan også bruge denne type af lakering til din cykel, hvis du gerne vil have den skal opfriskes. Der findes mange virksomheder, som specialiserer sig i pulverlakering, så det er med at Google sig frem.  

Chromatering

Overfladebehandling med chromatering bekæmper rust eller oxidering af metaller. Chromatering har en beskyttende effekt, når det første lag bliver lakeret. Chromatering skaber korrosionsbeskyttelse, som har ligeledes en langtidsholdbart effekt. Chromatering er det, du tilføjer til din pulverlakering. Så får du den optimale effekt på din pulverlakering. Der findes mange former for chromatering, hvor farven også afhænger af hvilken type, der benyttes af. Det kan både findes findes i grøn, blå eller gul. Nogle virksomheder tager udgangspunkt i en bestemt farve.