Tilbring ferien på en overdækket terrasse

advertorial

Inden for de seneste år er de såkaldte staycations blevet mere og mere populære. Omstændighederne og den øgede klima bevidsthed har fået danskerne til at afholde ferier inden for landets grænser, og for manges vedkommende inden for egen matrikel – og det er skønt.

De danske familier har for alvor fået øjnene op for de mange fordele ved at droppe udlandsrejsen. Afholder man hele sommerferien under hjemlige himmelstrøg slipper man for såvel overfyldte fly som for uinspirerende hoteller og kedelige ferie rutiner.

Er man i besiddelse af hus med eget have har man gode forudsætninger for at skabe sit helt eget ferie paradis på egen grund. En have pool og udendørs legeredskaber kan forvandle haven til et herligt eventyrland for de mindste. Og familiens ældste kan hygge sig på en solbeskinnet træterrasse, særligt designet til huset og den dertil hørende have.

Brug ferieopsparingen på en ny træterrasse

Når du og din familie vælger at afholde ferien her i Danmark sparer I samtidig rigtig mange penge. Dem kan du med stor fordel investere i en professionelt opført træterrasse, som kan danne rammen om familiens hjemmeferie.

image

En lækker træterrasse er ikke blot et stabilt underlag under dine havemøbler. Den udgør også en tilføjelse til dit hus som på sigt kan vise sig at være en rigtig god investering. Din bolig bliver, med andre ord, mere værd hvis du kan præsentere en flot og funktionel træterrasse. Og vil du virkelig sætte trumf på kan du vælge at lade denne helt eller delvist overdække.

Få hjælp til opførelse af overdækket terrasse

Hos Kun Terrasser ApS kan du få den rette håndværker hjælp til design og konstruktion af overdækket terrasse. Tømrermester Andreas la Cour har igennem mange år leveret smukke og unikke træterrasse til eksklusive hjem i fortrinsvis Nordsjælland og Odsherred. Klik ind på kun-terrasser.dk og læs mere.