Få malet din husfacade af en maler

Har du et hus hvor facaden er begyndt at se lidt trist og den trænger til en kærlig hånd, både hvad angår facaden, men også med hensyn til malingen kan du med fordel starte med at få sandblæst facaden. 

En sandblæsning vil fjerne alt gammel maling, uanset om det er et træhus eller et murstenshus og derudover også al skidt og snavs, som også ville have sat sig fast i facaden. Du skal dog huske at det skal være fint sand der bliver brugt, hvis det er et træhus, da træet ellers kan blive ødelagt.

Fordelen ved at fjerne al maling er, at det er nemmere at se hvad der er behov for at blive repareret, når malingen er væk og det færdige resultat vil også blive langt flottere og holde længere, end hvis man blot havde malet over den gamle maling. 

Du kan læse mere om at få malet her https://www.lhvmaler.dk/maler-i-hobro/.

At finde en maler er en kunst i sig selv

At finde den rigtige håndværker er halvdelen af at sikre sig at et godt og flot resultat. Derfor er det også en god ide at være omhyggelig, når det drejer sig om at finde den rigtige. 

Det er nemlig f.eks. ikke ligegyldig hvilke maling der bliver brugt til at male dit hus facade. En billig maling af dårlig kvalitet vil betyde at du skal have malet langt hurtigere, end hvis du havde valgt en maler der bruger en god kvalitetsmaling. Derfor er det vigtigt ikke alene at fokusere på prisen, når du skal vælge en maler eller en håndværker i det hele taget.

Tag kontakt til mindst 3 forskellige og bed om et skriftligt tilbud, hvor de også fortæller hvilken maling de benytter. Undersøg også hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de haft en god eller dårlig oplevelse.