Lån penge til forbrug eller renovering online

Har du brug for at låne penge, hvad enten det er et forbrugslån eller fordi du gerne vil renovere badeværelset eller køkkenet kan du i dag låne pengene online. Fordelen ved et online lån er mange. Det er hurtigt og nemt at ansøge online  f.eks. et Ikano lån og der er mange hjemmesider, der tilbyder hjælp til at finde de bedste lån, samtidig med at det er samme type lån, som gør det nemt at sammenligne de forskellige tilbud.

Når du ansøger online, er det en god ide at bruge de par minutter det tager at søge flere banker og efterfølgende finde det bedste. Det er især lånets ÅOP, de årlige omkostninger i %, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Som udgangspunkt skal du ikke sige ja til et lån, hvor det ikke er muligt at betale det tilbage før tid. 

Få krav til låneansøger

Udover at det er nemt og hurtigt at ansøge online er et online lån kendetegnet ved at der ofte er få krav til låneansøger. Er låneansøger i RKI kan han i nogle tilfælde stadig låne, men så vil der være betydelig flere krav. 

Et almindeligt online lån er typisk lille og har en betalingstid på under 1 år. Ofte skal det tilbage betales på et par måneder. Er der tale om et større lån. F.eks. ved renovering kan løbetiden godt være længere og her vil lånemodtager ofte blive bedt om at dokumentere, at de har en indtægt. Det kan dokumenteres med f.eks. en lønseddel.

Ellers er de krav der er til en lånemodtager at de har et NemID, så de kan underskrive et lånetilbud samt en e-mailadresse. Adressen skal bruges af banken til at sende dig et lånetilbud eller et afslag. Derudover er der et krav om at du har en dansk folkeregisteradresse og du som minimum er fyldt 18 år og er myndig.