Invisalign – hvilket resultat kan du forvente?

Overvejer du at få rettet dine tænder, men er du lidt usikker på, hvad du kan forvente? Med Invisalign er dét problem løst – du får nemlig en 3D-video med processen og det endelige resultat, inden du går i gang med behandlingen.

Når det kommer til kosmetiske indgreb – hvad enten vi taler om hud, filler, kropsbehandlinger eller tandregulering – så er det svært at forholde sig til, når man ikke kan se det endelige resultat på forhånd. Men faktisk kan du netop se dit Invisalign resultat, inden du takker ja til en behandling, og det er blandt andet en af de ting, der gør systemet så populært.

Når du er til din forundersøgelse hos en certificeret Invisalign-behandler, bliver der taget aftryk af dine tænder, ligesom der bliver taget fotografier og røntgenbilleder. Sammen med en individuel behandlingsplan sendes det til specialister i USA, der laver en 3D-video, hvor du kan følge hele processen fra den første tands flytning til det endelige resultat.

Det er ikke kun for at gøre det lettere for dig at beslutte dig; filmen bruges også som udgangspunkt til produktionen af de individuelle skinner, der skal flytte dine tænder på plads.

Hvad koster Invisalign og 3D-videoen?

Hvis vi tager det sidste først; selve filmen med dit resultat koster ikke noget i sig selv. Den er en del af forundersøgelsen, og det er den, der danner grundlag for, om du vil fortsætte med behandlingen.

Prisen for en hel Invisalign-tandretning varierer fra person til person. Den afhænger først og fremmest af kompleksiteten af din tandstilling og dermed tiden og antallet af skinner, der skal til, før dine tænder sidder, som du drømmer om. En god tommelfingerregel er dog, at det koster et sted mellem 20.000 og 50.000 kr. – og de fleste tandlægeklinikker tilbyder en fleksibel afdragsordning, så du ikke behøver at have alle pengene på én gang.