Installation af robotplæneklipper? Overlad opgaven til professionelle

Er du den glade ejer af en smart robotplæneklipper som i fremtiden skal aflaste dig i haven? Så kan du roligt begynde at glæde dig.

Græsslåning er en hård og utaknemmelig tjans, og den bliver absolut ikke sjovere af som oftest at skulle udføres i blændende solskin. Det er nemlig i højsommeren at græsset skyder i vejret med rekord fart. Og det er mens solen skinner at det store slag skal stå – ikke mens det regner, og græsset lægger sig fladt ned.

Hvornår kan jeg tage min nye robotplæneklipper i brug?

Du er sikkert ivrig efter at sende din nye ven i marken for at gøre det hårde arbejde. I princippet er din robotplæneklipper da også klar til at køre med det samme. Men hvis du vil undgå at din robotplæneklipper ødelægger dine bede, eller at den stikker af hjemmefra, er det vigtigt at du først og fremmest sørger for at få nedlagt afgrænsnings kabel.

Der følger som regel afgrænsnings kabel – eller kanttråd som det også kaldes, med når du køber en robotplæneklipper. Du kan selfølgelig vælge at installere kanttråd til robotplæneklipper oven over jordens overflade ved hjælp af de medfølgende pløkker. Det ser bare ikke særligt pænt ud – og kanttråd over jorden vil udgøre en snuble fare for mennesker og dyr.

I stedet kan du vælge at få lagt kanttråden ned i jorden. Nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper er en opgave som du er bedst tjent med at overlade til de professionelle. Når du lader et firma som Kabelnedlægning.dk varetage nedlægning af robotplæneklipper kanttråd og i øvrigt forestå installation af robotplæneklipper kan du roligt regne med at din robotplæneklipper kommer til at fungere optimalt – og at din græsplæne vil komme til at fremstå snorlige.

Du kan læse mere om installation af robotplæneklipper på kabelnedlaegning.dk