Køb den bedste industriopvaskemaskine hos anerkendt forhandler

Blandt de allermest vigtige elementer i et storkøkken finder du opvaskemaskinen. I langt de fleste storkøkkener produceres umådelige mængder af opvask – og derfor skal din industriopvaskemaskine helst være stabil og driftsikker. Uden en god industriopvaskemaskine vil mange arbejdsgange simpelt hen gå i stå.

Derfor er det vigtigt at du har en fornuftig leverandør af industriopvaskemaskiner som samtidig kan yde hurtig service samt reparation med de rette reservedele. Og til dette formål kan du med stor fordel vælge Statager & Partner.

Hvem er Statager & Partner?

Statager & Partner er en dansk virksomhed som igennem mange år har leveret udstyr og tilbehør til alle områder indenfor storkøkken området. Virksomheden er blandt de mere vel etablerede på det danske marked for køkken udstyr til kantine branchen, her under kantiner i offentlige og private institutioner og virksomheder.

Der ud over leverer Statager & Partner udstyr og apparatur til køkkener på hospitaler og plejehjem samt hoteller og uddannelses insitutioner. Og mange restauranter benytter sig også af professionelt storkøkken udstyr fra Statager & Partner.

Står du således og skal bruge en stabil og sikker leverandør af udstyr til storkøkkener – her under industriopvaskemaskiner, køle og fryserum samt køle og fryseskabe, kogeblus, ismaskiner, vaske og tørremaskiner samt ovne – kan du trygt kontakte Statager & Partner.

Hos Statager & Partner finder du udelukkende CE mærkede og godkendte produkter som lever op til samtlige krav hvad angår sikkerhed og kvalitet. Statager & Partner er også i besiddelse af et stort reservedels lager med hurtig levering, og landsdækkende service. Du kan hos Statager & Partner samtidig få hjælp til projektering såfremt du står for at skulle anlægge et nyt storkøkken. Statager & Partner har mange års erfaring inden for opbygning af storkøkkener og implementering af udstyr heri.

Hvis du er interesseret i at læse mere om Statager & Partner som samarbejdspartner kan du klikke ind forbi hjemmesiden på https://statager.dk/industriopvaskemaskine/