Er det tid til InDesign-kurser?

I denne artikel vil vi først og fremmest lige gør dig klog i lægmandsbegreber på, hvad programmet InDesign er for en størrelse, og hvad man bruger det til.

Slutteligt vil vi så komme en opfordring til, hvor det bedst kan egne sig for dig at tager kurser i det program og vide, at du går derfra med den mest opdaterede og bedste viden om programmet, leveret af nogle mennesker, der både besidder viden i programmet og er gode til at lære fra sig, så teori bundfælder sig hos dig som kursusdeltager, hvorved de kan omsætte det til praktisk erfaring.

Den slags er blandt andet godt at bruge for medarbejdere på en arbejdsplads, hvor man ofte bruger InDesign, og hvor man ikke lige kan afsætte en dag til at blive klog på den seneste version af programmet, endsige har nogle medarbejdere, der har tid eller forstand på at kunne lære det fra sig.

Programmet InDesign har mange funktioner i sig, men hovedformålet- og brugen af det, relaterer sig til, når man vil designe noget grafisk med både templates, billeder og egne indfald.

Den slags ser man blandt andet benyttet, hvis man vil have opstillet fysiske magasiner, eller hvis disse skal udgives online udelukkende.

Her har grafikere og for den sags skyld journalister mulighed for at have at gøre med et program, hvor man selv opsætter et magasin med tekstindhold, billeder og videre, og eventuelt kan disse opgaver fordeles mellem journalister, korrekturlæsere og grafikere.

Slutproduktet står så knivskarpt tilbage, hvor man kan rette i de mindste detaljer og har en god fornemmelse for, hvordan den endelige udgivelser kommer til at se ud.

I gamle gjorde man den slags fysisk ved blandt andet at klippe, klistre, fotokopiere og uddele magasiner på den måde.

Nu om dage gøres den slags på computer, hvor der hurtigt kan laves rettelser.

Og skulle dine medarbejdere som sagt have brug for Indesign kurser, kan vi varmt anbefale at tage dem hos 4d.dk.