Lad en headhunter hjælpe dig med rekruttering

Udvidelse af virksomheden er altid en spændende og motiverende proces. Det, at man har slået sit navn så fast i markedet, at man kan begynde at ekspandere, er bekræftende i sig selv. Samtidig ansporer vækst altid til yderligere vækst og konkurrenceånd blandt såvel ledelse som medarbejdere – på den positive måde. Og uanset om man udvider sit forretningsområde, eller står for at skulle åbne filial i andre landsdele eller verdensdele, er der brug for dygtige og kompetente medarbejdere til at udfylde de nyoprettede stillinger på bedst mulig vis.

Anvend professionel headhunter, når du søger nye medarbejdere

Ofte er der megen administration og en del uforudsete scenarier forbundet med en virksomhedsudbygning – og hvis den daglige drift skal pågå i det sædvanlige tempo, kan det være nødvendigt at hyre professionelle konsulenter ind, som kan hjælpe med at lette overgangen. Hvis du ikke selv følger dig helt optimalt klædt på til at håndtere et eller flere ansættelsesforløb med alt, hvad dette indebærer – oprettelse af stillingsopslag, screening af skriftlige jobansøgninger, indkaldelse af egnede kandidater, afvikling af måske indtil flere samtalerunder samt den endelige beslutningsproces – kan du få kvalificeret hjælpe hertil at et professionelt rekurtteringsbureau.

Kompetent rekruttering hos dedikation.dk

Dygtige rekrutteringsfolk har som speciale at finde de kandidater, som passer bedst til din virksomhed, uanset fagområde eller kompetenceniveau. Når du uddelegerer ansættelsesprocessen til et rekrutteringsbureau, er du garanteret at stå med et felt af kandidater, som er udvalgt specifikt til at passe ind i den stilling, du ønsker udfyldt. Du sparer besværet med selv at skulle læse hver enkelt ansøgning igennem – dette er en stor fordel, hvis du samtidig skal opretholde dit daglige virke. Og hvis dit firma ikke har en decideret HR-afdeling, som kan bistå i processen, kan du nemt knække nakken på en sådan proces.

Læs mere om professionel rekruttering og headhunting på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx