Skab den evige gave med glasgravering

advertorial

Det at udføre glas gravering er faktisk en gammel sag, som mange tidligere kunne finde ud af, men nu om dage er det ikke lige så mange, der kan finde ud af det, og det er da også noget af en kunstart, hvis man er virkelig god.

Man kan også tydeligt se forskel på, om det er en amatør, en øvet eller en professionel, der laver glasgravering, og man skal helst vælge den eller dem, som der er gode til at gøre det, så man får noget for pengene.

Og ikke bare skal man have noget for pengene, men man skal også tænke på, at den genstand, som man får graveret i, jo næppe kan fikses igen, hvis der går noget galt, så man sætter også ens glasgenstand på spil ved at få den graveret.

Men når det bliver gjort godt, så er det virkelig et syn for sig.

glas gravering

Du kan give en uendelig gave som glasgravering

Lad os tage det eksempel, at du gerne vil give din kommende brud en flot gave, og så tænker du på, at du gerne vil give hende/jer noget praktisk, I kan bruge sammen i jeres fælles hjem mange år frem.

Det kunne for eksempel være nogle drikkeglas, som man kan bruge, når man er alene sammen, eller når man er mange gæster på besøg.

Så kan man gøre noget virkelig ekstra ud af det ved, at man tager det ene glas og får det graveret med den dato, hvor man blev gift, så man har dette ene særlige glas, som man passer ekstra godt på – og så kan det også være sjovt at se, hvem der får det at drikke fra, når der er middag næste gang.

Sådan et glas kan gå i arv, så man altid kan se, hvornår ens forældre/bedsteforældre med videre blev gift.