Grøn frisør Valby – for hårets bedste

Det kræver en del arbejde at vedligeholde langt hår. Hvis du ønsker, at dit hår skal forblive blankt og spændstigt, kræver det en del pleje. Du bør med jævne mellemrum give dit hår en hårkur, og din daglige styling af håret bør foregå uden for mange kemiske produkter. Disse kan nemlig på sigt skade dit hår og din hovedbund. Det samme kan daglig føntørring og glatning med glattejern eller krøl med krøllejern eller curlers. Og et slidt hårer sjældent kønt at se på. De ødelagte hårstrå gør, at håret får en mat udstråling, og kommer til at ligne tørt hø. Samtidig vil hårstrående blive porøse, således at de lettere knækker, og trevlede, således at håret lettere filtrer sig sammen.

Den grønne frisør – dit hårs redningsmand

Hvis du ikke ønsker at lade dit hår klippe kort, men derimod gerne vil forsøge at redde dine slidte og triste lokker, kan du med fordel besøge en grøn frisør. En grøn frisør udmærker sig derved, at han ikke anvender produkter, som indeholder kemikalier, som kan skade dit hår yderligere. Hos en grøn frisør får du en professionel luksusbehandling med produkter, som baserer sig på plante ekstrakter, det vil sige, udelukkende naturlige ingredienser. Dette betyder for det første, at du minimerer risikoen for at udvikle allergi eller eksem, som kan give voldsomme gener, for eksempel i form af tør og kløende hovedbund eller – i værste fald – varigt hårtab. For det andet kan du være sikker på, at de lækre, velduftende produkter ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer, og du kan derfor bruge dem, selv om du skulle være gravid. Og sidst, men ikke mindst, plejer disse produkter dit hår og din hovedbund optimalt.

Vælg en grøn frisør i Valby

Bor du i Valby, kan du nu vælge en lækker behandling hos den velansete Frisør Pii. Hos Frisør Pii får du en personlig wellnessoplevelse, og går derfra med velduftende og velplejet hår. Book en tid på https://www.frisorpii.dk/valby/