En ordning med flexleasing er din nemme adgang til den ønskede bil

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at det ikke er det billigste i verden at købe bil i Danmark, og det afhænger faktisk ikke af, at bilerne er dyrere at lave i Danmark, for den slags laver vi ikke så mange af herhjemme. Det er mere de udenlandske modeller, der er eftertragtede.

Er det så dyrt at skulle importere bilerne? Som sådan ikke, men den danske stat har bare både set en fidus i at score kassen på specielt salg af bilerne, og som tiden er nået frem til at have den stemning, som der er nu, så forsøger man at holde prisen høj på biler, der er med til at forurene.

Dette medfører, at hvis du gerne vil have en økonomisk, lille og miljøvenlig bil, så er det måske til at overkomme, men hvis du ønsker en benzinsluger af af en firhjulstrækker, så kan det blive dyrt for dig.

Flexleasing gør det billigere at få favoritbilen

Kort fortalt går flexleasing ud på, at man kan dele de afgifter op, som staten pålægger en bil, i flere bidder, der således er med til at overkomme for en del at betale, hvorimod det ville være svært at betale for, hvis man skulle lægge alle de penge med det samme.

Man kan så lave en ny vurdering af denne aftale, hvis man skulle have lyst til det.

Find løsningen på https://specialcars.dk/flexleasing/

For det er nemlig afgifterne, skat, moms med videre, der er med til at gøre, at visse biler faktisk bliver 100 procent dyrere, end hvad den almindelig salgspris er.

Så når man tænker på, at man skal have betalt materialerne ind igen, at man skal have et overskud af salget, og der så kommer afgifter med videre på bilen, så bliver det pludselig en dyr omgang at købe en bil helt fra ny.

Derfor kan flexleasing være løsningen for dig.