Billig læder har ikke belastet dyrene

Hvis man skal have læder af god kvalitet, så skal de være lavet af dyr, der tidligere har været levende, ellers er det jo kunstigt læder.

Der er skam dem, der vælger den slags, fordi de gerne vil gøre noget godt for dyrevelfærden, men det er vel lidt dobbeltmoralsk, når man så samtidig er omvandrende reklame for noget, som ikke alle kan se forskel på.

Men man kan sagtens mærke forskel, når man har noget på af læder, om det er handsker, sko eller en jakke – eller man for den sags skyld har lavet noget af læder selv.

Men derfor kan man stadig være bekymret for, hvordan dyrene har haft det, mens de blev omdannet til læderbetræk eller andet.

Blot fordi man så kan få billig læder, er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten er lav, eller dyrene har lidt.

Billig læder er også af god kvalitet

Det er lidt ligesom at sammenligne med, når butikker holder udsalg, hvor du finder velkendte mærker og brands, som der så er sat ned i pris.

Måske tjener de ikke lige noget på dette salg, medmindre de laver mersalg, men så har de slået deres navn fast, og folk, der normalt ikke ville købe dette mærke, er blevet hooked nok på det, til at de køber det fremadrettet.

Nogle gange kan man så også få noget med næsten konstant nedsat pris, som tilfældet er med Skindhuset, hvor man kan få kvalitetslæder til en billig penge; nogle gange er der også tilbud, og andre gange finder du en fast lav pris.

Og du skal ikke bekymre dig for dyrene, for de er altid blevet behandlet godt, ellers var butikken eller leverandøren af læderet blevet lukket og tilbageholdt for længst.

Derfor skal du huske, at billig ikke er lig dårlig kvalitet – eller at dyrene har lidt i dette tilfælde.