Giv dine gulve nyt liv med gulvafhøvling

Et flot gulv betyder faktisk rigtigt meget for indtrykket af dit hjem. Hvis dit gulv er en overflade, der er grim og slidt, bidrager gulvet til, at din bolig ser slidt, trøstesløs og grim ud, da gulvet fylder meget i helheden. Du har nok selv været i et hjem med et nyt eller et meget flot velholdt gulv, som man lægger mærke til og som skaber en flot helhed.

Få fjernet hakker og slitage på dit gulv

Hvis du overvejer at gøre noget ved dine slidte gulve, er det prisen værd. Måske er dit gulv ikke grimt over det hele, men bare der, hvor stole og andre møbler har skrabet hen over gulvet, der hvor I går meget, almindelig slitage eller hakker. Hvis du får slebet dit gulv, vil det pifte hele hjemmet op.

Skinnende eller silkemat overflade kommer tilbage

Du har måske haft et skinnende og lyst sæbebehandlet trægulv, der nu er grimt og nusset at se på. Eller du prøver at redde den silkematte, hvidlige overflade ved at vaske med sæbespåner. Køb en professionel gulvafslibning og bliv glad.

Et slidt trægulv får udtørrede fibre i overfladen. Den beskyttende hinde af sæbe eller olie, som gulvet engang havde, er forsvundet. Gulvet bliver misfarvet, og det er også uhygiejnisk, da de umættede fibre suger snavs, støv og spildte væsker til sig.

Gulvkanonen vil slibe gulvet og fjerne det allerøverste lag af træværket, og du vil ikke kunne se småskaderne mere, da skaderne højst er to millimeter nede. Det er ikke noget, man bare lige gør selv, så professionelle som Gulvkanonens faglærte håndværkere kan skabe det bedste resultat.

Vi opholder os meget i vores hjem i Danmark – især om vinteren – og hvorfor ikke ofre et beløb på at give et bedre helhedsindtryk af din bolig og give boligen ny energi med en nærmest “nyt” gulv?